Koshice Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kosice ka përparësinë e të qenurit afër lumit Hornad si the Maleve Ore Sllovake. Kjo për pasojë ka sjellur në një shumëllojshmëri lulesh. Asterët malorë dhe edelweiss janë një pamje e zakonshme së bashku me tulipanët në pranverë. Poashtu ka edhe disa lloje të trëndafilave që rriten në Kosice.
Pranim
USD 72.69

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Falënderim
USD 114.69

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 72.69

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 101.77

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

E paharrueshme
USD 72.69

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Kënaqësi
USD 114.69

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 72.69

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 101.77

Respekt

24 Trëndafila

Melodioze
USD 101.77

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 72.69

Pranim Dashurie

Trëndafila

Fisnikëri
USD 82.38

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Entuziaste
USD 72.69

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 72.69

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Shpresë
USD 72.69

Shpresë

Gerbera

Imagjinatë
USD 72.69

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 72.69

Kthjelltësi

8 trëndafila

Rrezikojmë
USD 72.69

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Fyerje
USD 114.69

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Koshice. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Koshice kohët e fundit : -