Nitra Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 74.79

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mashtrim
USD 74.79

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 104.71

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 104.71

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 74.79

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Moderne
USD 74.79

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 74.79

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Bukuri e Ndjeshme
USD 74.79

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Shëndet i Mirë
USD 84.77

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 74.79

E hirshme

Karafila , trëndafila

Virtyt
USD 74.79

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

E re
USD 74.79

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO