Poprad Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 75.28

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Hutim
USD 118.77

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 85.32

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshje
USD 85.32

Joshje

12 Trëndafila

Besnikëri
USD 105.39

Besnikëri

24 Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 85.32

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 75.28

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 105.39

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 105.39

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 118.77

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Përulësi e Këndshme
USD 75.28

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Moderne
USD 75.28

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO