Chat with us, powered by LiveChat

Rimavská Sobota Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përkryerje
USD 141.79

Përkryerje

24 Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 113.15

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 78.70

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 77.99

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 96.56

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 78.70

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 59.55

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 85.08

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 80.82

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 141.79

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

E hirshme
USD 59.55

E hirshme

Karafila , trëndafila

Madhështore
USD 108.47

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO