Trebišov Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 74.38

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 74.38

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Mikpritje
USD 104.13

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 74.38

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Nënshtrim
USD 117.35

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mashtrim
USD 74.38

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 104.13

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 104.13

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 74.38

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Moderne
USD 74.38

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

E përjetshme
USD 74.38

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Besnike
USD 104.13

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO