Trenčín Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri e Qëndrueshme
USD 75.16

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 118.59

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Zonjë e Bukur
USD 75.16

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 85.18

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Mashtrim
USD 75.16

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 105.23

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 105.23

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Kotësi
USD 105.23

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 118.59

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 75.16

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Përulësi e Këndshme
USD 75.16

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Moderne
USD 75.16

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO