Chat with us, powered by LiveChat

Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Slloveni. Ne dërgojmë lule me dorë në Ljubljana dhe 10 qytete, në Slloveni

Kryeqyteti i Sllovenisë (Slovenia) është Ljubljana, e mbushur plotë me surpriza ku dyqane të vegjël dhe kopshte me lule janë të fshehur kudo nëpër rrugët e qytetit. Karanfilat gjenden kudo, teksa karanfilat e kuq mund të gjenden duke zbukuruar ndërtesa, dritare e kopshte. Si lule kombëtare, kjo lule e kuqe shpesh përdoret për të shprehur ndjenjën e dashurisë ndaj njëri tjetrit. Në qytetin e Bohinjit, festivali i luleve të malit shënon edhe ardhjen e muajve të ngrohtë të pranverës. Përgjatë alpeve sllovene, shumë lule vendase mbulojnë shpatet e maleve si një batanije shumëngjyrëshe. Disa nga lulet që zakonisht mund të gjenden këtu duke ja nisur nga fillimi i pranverës janë irisët, margaritarët e bardhë si dhe salviat në ngjyrë blu të errët. Qëllim i këtij festivali është ndërgjegjësimi mbi shumëllojshmërine e luleve të egra në botë. Festivali përbëhet nga tre seksione të ndryshme, duke përshirë lulet në art, në jetën e përditshme dhe lulet në shkencë. Secila pjesë e festivalit thekson rëndësinë e luleve në jetën tonë dhe të tjerëve rreth nesh. Lulet janë gjithashtu një pjesë e rëndësishme e shfaqjes së sjelljes së mirë, e ku zakonisht gjithë të ftuarit për dreka fetare i sjellin lule të zotit të shtëpisë. Buqetat me lule vlerësohen gjithmonë, qoftë edhe një lule e vetme.

Buqeta të Popullarizuara në Slloveni


Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

   
Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

E dhimbsur

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

   
Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

   
Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Serenatë

Serenatë

Orkid

   


Ofertë Speciale: Rini

Informacion