Ajdovshçina Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ajdovscina është një qytet i vogël në perëndim të vendit. I njohur për vreshtat dhe verën cilësore, poashtu përmbanë edhe shumë bimë e lule vendase. Karanfilat dhe trëndafilat janë një pamje e zakonshme në kopshtet e qytetit. Drunjtë e pjeshkës dhe fiqve poashtu i japin ngjyra qytetit në pranverë.
Elegante
USD 72.87

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 88.17

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Fisnike
USD 54.65

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 98.38

Thashethemëse

72 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 54.65

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 98.38

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 54.65

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 54.65

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 88.17

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 54.65

Shpresë

Gerbera

E butë
USD 76.51

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Kapem Pas Teje
USD 54.65

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 54.65

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Pranim
USD 54.65

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Lartësi
USD 76.51

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 63.40

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 88.17

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 54.65

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top