Ankaran Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ankaran ndodhet në bregdetë që e bën atë ideal për rritjen e një numri të madhë të bimëve dhe luleve. Vreshtat e mbushura me rrushë si dhe disa lloje të ullinjëve rriten këtu. Kranfilat dhe trëndafilat poashtu shpesh mbillen në vazo dhe kopshte, së bashku me tulipanët në pranverë.
Kujtime Të Hirshme
USD 56.98

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Tërheqje
USD 91.93

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri e mrekullueshme
USD 56.98

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 79.78

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 56.98

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Mahnitëse
USD 102.57

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 56.98

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 56.98

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 56.98

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 91.93

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Shpresë
USD 56.98

Shpresë

Gerbera

E butë
USD 79.78

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 56.98

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Besnikëri
USD 79.78

Besnikëri

24 Trëndafila

E këndshme
USD 79.78

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 66.10

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 56.98

Entuziaste

Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 91.93

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Ankaran. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Ankaran kohët e fundit : -