Bakovci Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bakovci është një fshat i vogël me një histori turbulente. Poashtu është i rrethuar me fusha të verdha me kanola. Në kopshtet e qytetit banorët mbjellin tulipanë të cilët lulëzojnë në pranverë. Trëndafilat hibrid dhe ata blu kultivohen me kujdes. Gjatë verës poashtu mund të shihen karanfilat duke lulëzuar në Bakovci.
Festim
USD 88.07

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Vetmi
USD 76.42

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Joshje
USD 63.32

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 88.07

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Mahnitëse
USD 98.26

Mahnitëse

Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 54.59

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 54.59

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 88.07

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Shpresë
USD 54.59

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
E butë
USD 76.42

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Bashkim
USD 76.42

Bashkim

24 trëndafila

Të Përkas Ty
USD 63.32

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 88.07

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 54.59

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 63.32

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 76.42

Besnikëri

24 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 88.07

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Magjepsje
USD 54.59

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top