Birthday


Ashpërsi
USD 59.33

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 83.05

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 68.82

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 95.71

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 59.33

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 83.05

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 95.71

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 83.05

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 106.79

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 95.71

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 59.33

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 83.05

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 106.79

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 59.33

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 83.05

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 59.33

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 79.10

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 59.33

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 59.33

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 83.05

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 59.33

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 79.10

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 59.33

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 83.05

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top