Special Offers


Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 96.05

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E dhimbsur
USD 59.54

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 69.06

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 59.54

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Të Dua Ende
USD 59.54

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 83.35

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 96.05

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Elegancë
USD 59.54

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E shijshme
USD 83.35

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 83.35

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Arratisu Me Mua
USD 59.54

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshje
USD 69.06

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 59.54

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Kujtime Të Hirshme
USD 59.54

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Besnikëri
USD 83.35

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 96.05

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 59.54

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Frymëzim
USD 96.05

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 59.54

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Unitet
USD 69.06

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 96.05

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 59.54

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 96.05

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 59.54

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top