Friends


Pajtim
USD 96.08

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 59.56

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 69.09

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 59.56

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 96.08

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 107.20

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 59.56

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 59.56

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 83.38

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 79.41

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 96.08

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 59.56

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 83.38

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 59.56

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 96.08

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 107.20

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 59.56

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 83.38

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 79.41

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 59.56

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 83.38

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 69.09

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 59.56

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 96.08

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top