New Baby


Bukuri madhështore
USD 59.56

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Durim
USD 59.56

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

E ëmbël
USD 59.56

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 59.56

Shpresë

Gerbera

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 69.09

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 59.56

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 83.38

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vetmi
USD 83.38

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 59.56

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 96.08

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mikpritje
USD 83.38

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 107.20

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 59.56

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 59.56

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 69.09

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 59.56

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Madhështore
USD 96.08

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 96.08

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 83.38

Përkryerje

24 Trëndafila

Forcë
USD 69.09

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Joshje
USD 69.09

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 79.41

Paç Fat

12 Trëndafila

Fisnike
USD 59.56

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 83.38

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top