Bakovci Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bakovci është një fshat i vogël me një histori turbulente. Poashtu është i rrethuar me fusha të verdha me kanola. Në kopshtet e qytetit banorët mbjellin tulipanë të cilët lulëzojnë në pranverë. Trëndafilat hibrid dhe ata blu kultivohen me kujdes. Gjatë verës poashtu mund të shihen karanfilat duke lulëzuar në Bakovci.
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 59.56

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 59.56

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFO
E shijshme
USD 83.38

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Gazmore
USD 59.56

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 79.41

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 69.09

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFO
Ashpërsi
USD 59.56

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Qejf
USD 96.08

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFO
Luks
USD 59.56

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Karakter
USD 107.20

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFO
Pavdekshmëri
USD 59.56

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 83.38

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFO