Celje Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përulësi
USD 58.99

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Gazmore
USD 58.99

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Ashpërsi
USD 58.99

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Qejf
USD 95.17

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Luks
USD 58.99

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Karakter
USD 106.18

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 82.58

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

E dhimbsur
USD 58.99

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 68.43

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 106.18

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E re
USD 58.99

E re

Zambakë dhe trëndafila

Lavdi
USD 58.99

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO