Ljubljana Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ljubljana është kreqyteti i Sllovenisë. Poashtu është edhe shtëpia e kopshteve botanike ku ndodhen mbi 4500 lloje bimësh dhe lulesh. Disa nga lulet që mund të gjenden këtu janë trëndafilat dhe karanfilat. HIbiskusët, mandevilat dhe hibiskusët janë poashtu popullore ndër banorët.
Mashtrim
USD 54.71

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 72.95

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 88.27

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 54.71

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Tërheqje
USD 88.27

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Delikate
USD 54.71

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 76.59

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Durim
USD 54.71

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Paç Fat
USD 72.95

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 98.48

Mahnitëse

Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 54.71

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 54.71

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 88.27

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Rehati
USD 88.27

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Shpresë
USD 54.71

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
E butë
USD 76.59

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Martesë e Lumtur
USD 88.27

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Bukuri Pa Ndjenja
USD 63.47

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Top