...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përulësi
USD 59.57

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Gazmore
USD 59.57

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

E paharrueshme
USD 59.57

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Delikate
USD 59.57

Delikate

12 Trëndafila

Elegancë
USD 59.57

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mikpritje
USD 83.39

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 69.10

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Ashpërsi
USD 59.57

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Qejf
USD 96.10

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Luks
USD 59.57

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Shpërblim Për Mirësi
USD 107.22

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Karakter
USD 107.22

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO