Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike
Kodi i Produktit: prod002
Trëndafila rozë, zambakë rozë dhe të verdhë, gerbera rozë, statice, gipsofila. Përfshihet koshi dhe kartolina përshëndetëse (falas).