Velenje Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përulësi
USD 60.01

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Gazmore
USD 60.01

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Ashpërsi
USD 60.01

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Qejf
USD 96.81

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Luks
USD 60.01

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Karakter
USD 108.01

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 84.00

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

E dhimbsur
USD 60.01

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 69.61

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 108.01

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E re
USD 60.01

E re

Zambakë dhe trëndafila

Lavdi
USD 60.01

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO