Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Spanjë. Ne dërgojmë lule me dorë në Madrid dhe 402 qytete, në Spanjë

Pjesa jugore e Spanjës është vendi i disa shfaqjeve më spektakulare të festivaleve të luleve, në tërë vendin. Në Cordoba, Beteja e Luleve si dhe festival i Kryqeve të Majit shtrojnë rrugët dhe vendin përreth me mijëra lule të bukura. Çdo oborr dekorohet për mrekulli me qindra lule, secili më i bukur se tjetri. Në qytetin e vogël të Gironas, mbahet një ndër festivali më elegant i luleve për çdo vit. Në kryeqytetin e vendit, Madrid, trëndafili i bukur gjendet në çdo hap. Kjo lule është simbol kombëtar i dashurisë, pasionit, dhe potencës burrërore. Gjatë festës së vrapimit të buajve, rrugët e qytetit Pamplona mbulohen me lule të kuqe. Karafili ngjyrë vishnje është lulja kombëtare e Spanjës, por spanjollët e adhurojnë karafilin në përgjithësi, pa marrur parasyshë ngjyrën e tij. Të dhurosh një karafil me ngjyrë të kuqe, nga spanjollët konsiderohet si një shenjë e miqësisë.

Buqeta të Popullarizuara në Spanjë

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

   
Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Serenatë

Serenatë

Orkid

Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

   
E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Shije e Mirë

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

   
Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

   


Ofertë Speciale: Përsosmëri

6 trëndafila të bardhë dhe të bukur vijnë në këtë buqetë të këndshme. E përkryer për çdo rast ku preferohen buqeta më të vogla, por posaqërisht adhurohen nga vajzat e reja. Trëndafilat e bardhë simbolizojnë çiltërsinë dhe natyrën e saj të këndshme. Shpesh porositet në Barcelona, Madrid, Sevilla, Valencia, Zaragoza . Kjo buqetë është më se e qëlluar ti dhurohet princeshës tuaj të vogël, për ti treguar se sa e doni. Shtoni një vazo të vogël këtyre trëndafilave të bardhë për të rritur madhështinë e tyre dhe i dhuro në ditëlindjen e saj të ardhshme.
Informacion