Barcelona Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Barcelona është një qytet kosmopolitan ku banorët kënaqen me të vërtetë në lulet e tyre. Në kopshtet e kultivuara me kujdes mund të gjenden karanfila, zambakë dhe disa lloje trëndafilash. Margaritarët janë një pamje e zakonshme në pranverë dhe verë. Poashtu mund të gjenden edhe zilet blu spanjolle duke u rritur në Barcelonë.
Qejf
USD 141.34

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Fitore
USD 82.77

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 141.34

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Rehati
USD 141.34

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

E paharrueshme
USD 82.77

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Hare e ardhshme
USD 82.77

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 141.34

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Përkryerje
USD 115.87

Përkryerje

24 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 82.77

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 141.34

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Fisnike
USD 82.77

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 82.77

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 82.77

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Humor
USD 101.87

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Përulësi e Këndshme
USD 82.77

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 82.77

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujtime Të Hirshme
USD 82.77

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

E këndshme
USD 115.87

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top