Madrid Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Madridi është kreqyteti i Spanjës dhe shtëpia e disa kopshteve të mëdhenjë me lule. Një ndër ta është edhe Kopshti Botanik Mbretërorë i cili përmbanë mbi 30.000 lloje bimësh dhe lulesh. Disa nga speciet që vizitorët mund të shohin këtu janë disa lloje të zambakëve dhe orkideve. Azaleat dhe rodendronët janë një pamje e zakonshme së bashku me krizantemat dhe margaritarët.
Dashuri e Braktisur
USD 207.36

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Joshëse
USD 121.43

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Kujtime Të Hirshme
USD 121.43

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 149.45

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Pafajësi
USD 207.36

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuria e përgjegjshme
USD 121.43

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 130.77

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 207.36

Nënshtrim

24 Trëndafila

Përkryerje
USD 170.00

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 121.43

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 207.36

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Përulësi
USD 121.43

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 121.43

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Delikate
USD 121.43

Delikate

12 Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 149.45

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 121.43

Imagjinatë

12 Trëndafila

Lavdi
USD 121.43

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 149.45

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top