Valencia Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Valencia ndodhet në Bregun Portokalli e ku pamja e bukur e bënë atë një destinacion të njohur turistik. Së bashku me lulet portokalli mund të shihen edhe lulet rozë të shegëve. Zilet blu spanjolle dhe karanfilat e mëdhenjë e të vegjël janë një pamje e zakonshme në këtë qytet bregdetarë. Valenciaka edhe trëndafila të kuq të cilët lulëzojnë në verë.

E re
USD 66.22

E re

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 66.22

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Pastër
USD 119.19

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 66.22

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Të Përkas Ty
USD 84.28

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 84.28

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 84.28

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Puthje
USD 92.70

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 66.22

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 116.78

Serenatë

Orkid

Mbyllje Hesapi
USD 84.28

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E ëmbël
USD 66.22

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO