Zaragoza Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Zaragoza ose Saragossa është një qytet i bukur i rrethuar me lule. Afërsia e tij me lumin Ebro e bënë atë një vend ideal për rritjen e shumë luleve vendase. Trëndafilat e kuq, karanfilat dhe gerberat janë ndër më të preferuarat të cilat shpesh edhe dhurohen. Mund të gjenden edhe zambakët aromatik së bashku me zilet e bukura blu spanjolle.
Vdes për ty
USD 164.96

Vdes për ty

Trëndafila

Modesti
USD 100.21

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 140.29

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 100.21

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Kotësi
USD 140.29

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.91

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 100.21

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 100.21

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Forcë
USD 118.71

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 100.21

Kthjelltësi

8 trëndafila

Pajtim
USD 164.96

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Rini
USD 100.21

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 118.71

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Durim
USD 100.21

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 164.96

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 100.21

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 100.21

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Urtësi
USD 100.21

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top