Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Sri Lanka. Ne dërgojmë lule me dorë në Kolombo dhe 10 qytete, në Sri Lanka

I ashtuquajturi dhe i mrekullueshmi, zambak uji i kuq dhe i kaltër, është lulja kombëtare e popullit të vogël të Sri Lankës. Kjo lule rritet në ujëra të cekëta anekënd këtij shteti. Populli i Sri Lankës nuk e ka zakon të dhuroj lule, përveç kur mbajnë zi. Ditëlindjet dhe festat kremtohen pa lule. Por, banorët e këtij vendi përdorin lulet gjatë ceremonive të tyre fetare. Anthuriums shpesh përdoret për thurrjen e kurorave për tempujt dhe u ipen si dhurata në vazo murgjëve për ti ruajtur. Orkidetë poashtu shpesh ju ipen murgjëve budist që ti ruajnë. Gjatë festivalit të Posonit, është traditë që të dhurohen lule gjatë hënës së plotë. Në ditën Dhëmbi i Shenjtë i Budës, vizitorët gjejnë rrugët e kryeqytetit, Colombo, të mbuluara me shumë fleta shumëngjyrëshe të luleve.

Buqeta të Popullarizuara në Sri Lanka


Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

    
Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

    
Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

    
Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

    

Ofertë Speciale: Dashuria e Gruas

Një dhuratë e bukur për Ditën e Shën Valentinit, 6 trëndafilat e kuq së bashku me gipsofila në një buqetë, një mënyrë e përkryer për ti thënë ‘Të Dua’. Përfekte për qifte të reja të cilët bien në dashuri për herë të parë, kjo buqetë është e popullarizuar në Galkisa (Galkissa)   Gjafna (Jaffna)   Kolombo (Colombo)   Moratuva (Moratuwa)   Negombo si dhe në qytetet tjera. Trëndafilat e kuq gjithmonë kanë qenë simbol i dashurisë, dhe çdo vajzë e re e ëndërron këtë buqetë për Ditën e Shën Valentinit. Bëj që ëndërrat e saja të bëhen realitet me këtë buqetë të vogël dhe të lezetshme. E lidhur me një fjongo romantike, e tëra që ju duhet është të shtoni një vazo dhe krijoni një dhuratë me jetëgjatësi të luleve të bukura.
Informacion