Kolombo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Fyerje
USD 95.57

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

E re
USD 58.44

E re

Zambakë dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 95.57

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 95.57

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Përsosmëri
USD 58.44

Përsosmëri

6 Trëndafila

Pajtim
USD 95.57

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 58.44

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Mjaft Më Kritikove
USD 58.44

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Fitore
USD 58.44

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 95.57

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshje Sekrete
USD 68.76

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 58.44

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 81.82

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 58.44

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Karakter
USD 105.20

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 81.82

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Qejf
USD 95.57

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Rrezikojmë
USD 58.44

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Top