Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Suedi. Ne dërgojmë lule me dorë në Stokholm dhe 75 qytete, në Suedi

Në muajin maj, Suedia ngre në lartësi një lule dhe pastaj vallëzojnë përreth saj duke e festuar ardhjen e pranverës. Të rinjtë vendosin lule në kopsat e këmishave të tyre dhe shpresojnë ta gjejnë ndonjë femër të re. Buqeta shumëngjyrëshe të luleve shpesh dhurohen për Ditën e Nënës, ndërsa gjatë festivalit Lith, vajzat e reja fusin lule nën jastekun e tyre duke shpresuar ta ëndërrojnë dashurinë e tyre të vërtetë. Linaea e bukur (lulebinakja) zyrtarisht nuk është lulja kombëtare e Suedisë, edhe pse shume suedezë besojnë të kundërtën. Në kryeqytetin suedez, Stockholm, vajzat me veshje kombëtare vallëzojnë rreth lules së ngritur duke mbajtur tufa lulesh në flokët e tyre. Në natën e mesit të verës shtëpitë dhe verandat dekorohen me kurora lulesh. Të sjellësh lule nëpër shtëpitë suedeze është gjest i mirëseardhur, dhe disa nga lulet e preferuara janë mini karafilat dhe dhe gerberat margaritarë. Luledielli shpesh ju dhurohet nënave suedeze në Ditën e Nënave.

Buqeta të Popullarizuara në Suedi


Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

   
Nënshtrim

Nënshtrim

24 Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

   
Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

E dhimbsur

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

   
Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

   
Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

   
Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

   

Ofertë Speciale: E paharrueshme

6 trëndafilat e kuq, të rrethuara me lule të vogla ngjyrë të bardhë, është një dhuratë e lezetshme për çdo zonjë. I dhuro këto lule të bukura gjyshës suaj të preferuar, ose befasoje nënën në Ditën e saj. Janë të përkryera poashtu edhe për ‘engjullin’ tënd të vogël të jetës suaj. Shumë porositen në Gyteborg (Göteborg), Malmo, Sollentuna, Stokholm (Stockholm), Upsala (Uppsala) , por mund të porositen gati në çdo qytet. Kjo buqetë e vogël është e lidhur me një fjongo romantike, dhe mund ti shtohet një vazo për jetëgjatësi të luleve. I dhuro këtë buqetë sharmante dhe u thuaj se e doni.
Informacion