Krenare

Krenare
Kodi i Produktit: prod089
12 trëndafila të kuq. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.