Vdes për ty

Vdes për ty
Kodi i Produktit: prod009
Trëndafila të kuq, trëndafila të bardhë. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.