Çiang Mai Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Chiang Mai është një qytet i madh historik në rajonin malor të veriut të Tajlandës. Është vendbanim i një bime shumë të veçantë të quajtur Flaka e Pyjeve, e cila simbolizon fuqinë, bukurinë dhe qëndrueshmërinë, si dhe vlerësohet për lulet e saj mbresëlënëse dhe vetitë e saja mjekësore. Shumë lloje të trëndafilave rriten në Chiang Mai pasi që klima është më e butë se në pjesën tjetër të vendit. Festivali vjetor i lules mbahet në javën e parë të Shkurtit dhe përmban paradë lundruese, banera dhe kurora për të mirëpritur sezonin që po vie. Mbi 220 specie të luleve, përfshirë dendrobiumet, krizantemat dhe trëndafilat e damaskit, përdoren në pamjen joshëse të festivalit.
Kapem Pas Teje
USD 87.28

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Pranim Dashurie
USD 87.28

Pranim Dashurie

Trëndafila

Joshëse
USD 87.28

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 87.28

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 114.30

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 87.28

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 197.43

Thashethemëse

72 Trëndafila

Përsosmëri
USD 87.28

Përsosmëri

6 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 87.28

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 87.28

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 114.30

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Mikpritje
USD 109.11

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 114.30

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Besnike
USD 109.11

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Elegante
USD 82.09

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 109.11

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 87.28

Imagjinatë

12 Trëndafila

Besnikëri
USD 109.11

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top