Çon Buri Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Chon Buri është një qytet i destinuar turizmit e për këtë arsye këtu ka disa kopshte mahnitëse me lule. Trëndafilat, orkidetë dhe krizantemat rriten kudo së bashku me disa lloje zambakësh. Lotusët dhe gladiolat e verdha rriten në tempujt e qytetit së bashku me margaritarët e verdhë.
Bukuri madhështore
USD 85.08

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Hijeshi e Pjekur
USD 85.08

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 85.08

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 85.08

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Respekt
USD 106.35

Respekt

24 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 85.08

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 111.42

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 85.08

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Thashethemëse
USD 192.45

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 111.42

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 85.08

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

E këndshme
USD 106.35

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 85.08

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

E re
USD 85.08

E re

Zambakë dhe trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 111.42

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 85.08

Imagjinatë

12 Trëndafila

E butë
USD 106.35

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Fillimi i Miqësisë
USD 106.35

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Çon Buri. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Çon Buri kohët e fundit : -