Bangkok Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bangkoku po bëhet shumë shpejt mjaft i njohur për bukuritë e veta natyrore përfshirë këtu edhe disa lloje të luleve vendase. Aroma e yllit të bardhë dhe e jaseminit që lulëzonë gjatë natës mbush rrugët e qytetit. Bouganviljet rozë e të verdha poashtu mund të gjenden në kopshtet e Bangkokut. Trëndafilat e shkretëtirës dhe vreshtat lulëzuese Leb Mue Nang janë poashtu të njohura në qytet.
Ego
USD 87.22

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pranim Dashurie
USD 87.22

Pranim Dashurie

Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 92.41

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 87.22

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 87.22

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 114.21

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 87.22

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Thashethemëse
USD 197.28

Thashethemëse

72 Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 87.22

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 87.22

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E këndshme
USD 109.02

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Martesë e Lumtur
USD 114.21

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 109.02

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Plot Shkëlqim
USD 87.22

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 109.02

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E re
USD 87.22

E re

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 87.22

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 109.02

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top