Khon Kaen Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Një nga katër qytetet e Isan-it, Khon Kaen është shtëpia e universitetit më të madh në pjesën verilindore të Tajlandës. Edhe pse ky qytet është i njohur më shumë për tregti dhe edukim, ai gjithashtu organizon shumë festivale që janë të dedikuara për ekspozimin e luleve ekzotike dhe atyre vendore. Festivali Dok Khoon Sian Khaen shfaq muzikë, vallëzim dhe kulturë me një sfond të ngjyrosur me orkide, trëndafila dhe zambakë uji. Budistët kanë krenari të veçantë kur shihen pemët banyan dhe shiu i artë që rriten krah për krah.
Urtësi
USD 84.89

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Frymëzim
USD 111.17

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 84.89

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 84.89

Pranim Dashurie

Trëndafila

Joshëse
USD 84.89

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 106.11

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 106.11

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 84.89

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 111.17

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 84.89

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 84.89

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Thashethemëse
USD 192.01

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 84.89

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Meritë
USD 89.94

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 84.89

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 106.11

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Gazmore
USD 84.89

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Martesë e Lumtur
USD 111.17

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top