Nakhon Ratçasima Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Korat është qyteti i dytë më i madh nga katër qytetet e Isan dhe është shtëpia e Festivalit të Famshëm Wang Nam Keaw Flora Fantasia. Ai mbahet gjatë muajve të ftohtë dhe tërheq shumë turistë. Festivali ekspozon jo vetëm lule vendase sikur salija, krizantema, orkide dhe kosmoze, po edhe lule të importuara si trëndafila Anglez. Gjatë sezonit të ngrohtë në qytet mund të gjenden luledielli dhe rododendrone, kurse orkidat kur nuk janë të ekspozuara përdoren në gatimin tradicional Tailandez.
Lartësi
USD 107.47

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Guximtare
USD 112.59

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Pranim Dashurie
USD 85.97

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 85.97

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 85.97

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 112.59

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 85.97

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 112.59

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Thashethemëse
USD 194.47

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 107.47

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Hijeshi e Pjekur
USD 85.97

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

E këndshme
USD 107.47

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 112.59

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Unitet
USD 91.09

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Durim
USD 85.97

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 112.59

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Vetmi
USD 107.47

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

E butë
USD 107.47

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Top