Nakhon Si Thamarat Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Nakhon Si Thammarat gjendet në jug të Tajlandës dhe krenohet me një klimë të ngrohtë dhe të lagësht, ideale për florën vendase. Është një vend i veçantë për Budistët për shkak të chedi-t, një grumbull gërmadhash që përmban relikte dhe që përdoret për meditim. Cassia fistula apo pema shiu i artë, është një lule provinciale dhe kjo lule përdoret si dhuratë. Pylli i dendur vështirëron rritjen e disa bimëve, por fieri, veshët e elefantit dhe gjethet shumëngjyrëshe të anthuriumit janë të zakonshme. Edhe orkidat rriten me bollëk dhe fituesve të festivalit të luftës së lopës ju ipen kurora të thurura me to. Ato gjithashtu përdoren në gatim si një burim i turmerikut. Lulet e tjera të njohura në këtë qytet janë krizantema, koreopsis dhe zambaku i ujit.

Mahnitëse
USD 79.19

Mahnitëse

Trëndafila

E paharrueshme
USD 56.56

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Qëndrueshmëri
USD 61.70

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 79.19

Thashethemëse

72 Trëndafila

Fisnikëri
USD 61.70

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Ashpërsi
USD 56.56

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 56.56

Paç Fat

12 Trëndafila

Mbrojtje
USD 61.70

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Falënderim
USD 75.84

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 70.70

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Dashuria e Gruas
USD 56.56

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Seksi
USD 92.56

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO