Surat Thani Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti Surat Thani shtrihet përgjatë Gjirit të Tajlandës dhe është i njohur për plazhet e tij të famshme dhe pikat e zhytjes. Adhuruesit e natyrës e vizitojnë shpesh këtë vend për të parë lloje të ndryshme të orkidave, zambakëve, bimëve ananasngjashme dhe helikoniave që rriten këtu, ku llojet me ngjyrë të verdhë të këtyre bimëve përdoren shpesh si dhuratë për Budën. Gjatë festivalit Chak Phra, Budistët krijojnë dhurata të përpunuara nga lulet, madje përdorin edhe lulen Bua Phut, e cila është lule simbol i Surat Thani-it. Bua Phut është një lule parazitare e cila dallohet për aromën e saj të veçantë. Emri i qytetit do të thotë “Qyteti i Njerëzve të Mirë”, ku vendasit jetojnë mbi këtë emërtim, shpesh duke dhuruar lule jasemini dhe zambakë të ujit për fat, shëndet dhe mbarësi.
Optimizëm
USD 81.33

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Pranim Dashurie
USD 86.48

Pranim Dashurie

Trëndafila

Joshëse
USD 86.48

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 86.48

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 113.25

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 86.48

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 86.48

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Thashethemëse
USD 195.61

Thashethemëse

72 Trëndafila

Mbrojtje
USD 91.63

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 91.63

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 113.25

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

E paharrueshme
USD 86.48

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 108.10

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Të Dua Ende
USD 86.48

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 113.25

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 113.25

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

E butë
USD 108.10

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Ego
USD 86.48

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top