Ubon Ratçathani Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ubon, një nga katër qytetet e Isan-it, i cili është i njohur edhe i Qyteti Mbretëror i Zambakut të Ujit, ku kjo lule zbukuron kopshtet dhe vulën e këtij qyteti. Gjatë Festivalit të Qirinjëve, Budistët vendas si dhuratë në altare dhe tempuj sjellin orkidat, krizantemat dhe lulet margaritare të tyre të preferuara me ngjyrë të verdhë, derisa murgjit Budistë përgatiten të shkojnë në izolim. Lumi Mun sjell shumë ujë për bujqësinë dhe për florën vendase dhe të huaj që rritet pranë tij. Orkidat, trëndafilat, pemët shiu i artë dhe gladiolat mund të shihen në tërë qytetin.
E këndshme
USD 106.19

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Pranim Dashurie
USD 84.95

Pranim Dashurie

Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 84.95

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 84.95

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 90.01

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 84.95

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 111.24

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Frymëzim
USD 111.24

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 84.95

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 192.15

Thashethemëse

72 Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 90.01

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 84.95

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 90.01

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

E këndshme
USD 106.19

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Martesë e Lumtur
USD 111.24

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 106.19

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 84.95

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 84.95

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Ubon Ratçathani. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Ubon Ratçathani kohët e fundit : -