Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Tajvan. Ne dërgojmë lule me dorë në Taipei dhe 17 qytete, në Tajvan

Në kryeqytetin e Taipei, shumë prej emblemave me lule të vendit shfaqen me krenari. Lulja këmbëtare është lulja e kuqe dhe e bardhë e kumbullës, e cila ka një aromë të këndshme. Lulja për njerëzit e Tajvanit (Taiwan) simbolizon qëndresën dhe forcën, ndërsa manjolat, gailardia dhe bombaxi i zakonshem poashtu kanë një simbolikë për vendin. Me një periudhë të gjatë lulëzimi, lulja kombëtare e Tajvanit (Taiwan) ka plotë kohë të kënaq me shfaqjen e saj, përfshirë këtu edhe disa lule të tjera shumëvjeçare si orkidetë flutur, orkideja faleanopsis dhe zambakët e bardhë. Lule tjetër kombëtare është edhe trëndafili çeroki si dhe disa varietete të orkideve. Lulet shpesh dhurohen, por asnjëherë lulet e bardha, pasi që ato simbolizojnë vdekjen. Festivali vjetorë i luleve në Parkun Kombëtarë Yangminsha pritet me padurim çdo vit ku shfaqen shumë bimë të vendit dhe të huaja. Lule të tjera lulëzuese dhe aromatike janë edhe lulet qershi, zambakët në ngjyrë pana si dhe zambakët e ujit. E njohur në të gjithë Azinë zambaku i ujit mund të gjendet kudo nëpër pellgjet e vogla rreth kryeqytetit. Një lule tjetër unike dhe mjaft e njohur është edhe lulja e vajit Tung e cila lulëzon së bashku me zambakët e ujit gjatë muajve të nxehtë të verës.

Buqeta të Popullarizuara në Tajvan


Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

   
Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Paqe

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

   
Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

   
Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

   
Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

E hirshme

E hirshme

Karafila , trëndafila

Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

   
Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

   

Ofertë Speciale: Thjeshtësi Magjepsëse

Informacion