Bankiao Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Banqiao është një krahinë në Tajvan dhe qyteti ëshë i dedikuar agrikulturës. Edhe pse fermat janë të zakonshme në Baqiao ka edhe mjaft lule. Trëndafilat e të gjitha llojeve kultivohen me kujdes së bashku me disa lloje zambakësh. Livandot dhe lulet e kumbullës shihen në pranverë. Poashtu mund të shihen edhe lulet rozë të qershive tajvaneze në kohën e nxehtë.
Përjetësi
USD 144.95

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Ego
USD 103.54

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Delikate
USD 103.54

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 157.69

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

E hirshme
USD 103.54

E hirshme

Karafila , trëndafila

Melodioze
USD 144.95

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 157.69

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 157.69

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Kujtime Të Hirshme
USD 103.54

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 103.54

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 103.54

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 144.95

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 157.69

Vdes për ty

Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 103.54

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Paç Fat
USD 103.54

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 103.54

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 157.69

Nënshtrim

24 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 186.37

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top