Kaohsiung Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kaohsiung është një qendrë kulturore në jug të Tajvanit. Kjo do të thotë se është edhe shtëpia e shumë bimëve dhe luleve vendase. Duke u rritur në kopshte publike dhe private mund të shihen shumë lloje trëndafilash. Zambakët e ujit janë një pamje e zakonshme posaçërisht në kopshtet botanike. Kumbullat dhe qershitë lulëzojnë në pranverë.
Përjetësi
USD 146.49

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Ego
USD 104.64

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 104.64

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Meritë
USD 114.30

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Seksi
USD 133.61

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 114.30

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 159.37

Nënshtrim

24 Trëndafila

Puthje
USD 146.49

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 159.37

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 159.37

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Thashethemëse
USD 188.35

Thashethemëse

72 Trëndafila

Serenatë
USD 159.37

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 159.37

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Paç Fat
USD 104.64

Paç Fat

12 Trëndafila

Paqe
USD 104.64

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 188.35

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Bukuri madhështore
USD 104.64

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Buzëqeshëse
USD 104.64

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top