Taiçung Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Edhe pse Taichung është një qytet industial ka shumë kopshte me lule. Në kopshtet botanike mund të gjenden mbi 800 bimë dhe lule. Në këto kopshte gjenden zambakë, orkide dhe dardha. Jargavanët persian e mbushin ajrin me aromën e tyre e këtu mund të gjenden edhe lule të bukura të kaktuseve.
Përjetësi
USD 143.20

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Ego
USD 102.29

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 102.29

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 111.73

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Durim
USD 102.29

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Puthje
USD 143.20

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 143.20

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Respekt
USD 143.20

Respekt

24 Trëndafila

Imagjinatë
USD 102.29

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 102.29

Paç Fat

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 143.20

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Paqe
USD 102.29

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Luks
USD 102.29

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Shpërblim Për Mirësi
USD 184.12

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Bukuri madhështore
USD 102.29

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 102.29

Buzëqeshëse

Trëndafila

Përkryerje
USD 143.20

Përkryerje

24 Trëndafila

Pranim
USD 102.29

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Top