Tainan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Tainan është qyteti më i vjetër në vend dhe shtlpia e kopshteve botanike të orkideve. Së bashku me arredimet e orkideve delikate dhe ekzotike mund të gjenden edhe shumë lloje tjera lulesh. Trëndafilat dhe zambakët e ujit poashtu rriten kudo në qytet. Qershitë dhe kumbullat në Tajvan lulëzojnë në pranverë.
Përjetësi
USD 146.86

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Ego
USD 104.90

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 114.59

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 104.90

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 114.59

Misterioze

12 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 104.90

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 146.86

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Thashethemëse
USD 188.83

Thashethemëse

72 Trëndafila

Luks
USD 104.90

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Puthje
USD 146.86

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 159.78

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 104.90

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 146.86

Përkryerje

24 Trëndafila

Përulësi
USD 104.90

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E ëmbël
USD 104.90

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 104.90

Paç Fat

12 Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 104.90

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Paqe
USD 104.90

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top