Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Taxhikistan. Ne dërgojmë lule me dorë në Dushanbe dhe 8 qytete, në Taxhikistan

Pranvera në kryeqytetin e Dushanbe, përkon me kohën e festivalit vjetor të tulipanëve, kur mijëra tulipanë shumëngjyrësh lulëzojnë për të mirëpritur muajt e ngrohtë të pranverës. Festivali nuk mbahet vetëm në kryqeytet por edhe në fshatrat dhe qytetet përreth. Ky festival dy ditorë fillon me lidhjen e tulipanëve rreth pemëve. Dita e dytë e festivalit është për të kujtuar të vdekurit ku dërgohen dhurata në vorreza. Festivale tjera mbahen gjatë gjithë vitit, përfshirë këtu edhe festivalin e luleve në Dushanbe. Jargavanët e vegjël dhe luleboret janë poashtu një arsye për tu festuar në Taxhikistan (Tajikistan), sepse çelja e tyre sinjalizon fillimin e sezonit të ngrohtë të pranverës. Sipas zakoneve vendase, fëmija i parë që gjen një luleborë do të ketë fat gjatë gjithë vitit. Edhe pse vendi nuk ka një lule kombëtare, tulipanët e pranverës janë më se të mjaftueshëm për vendin. Luleboret poashtu janë të rëndësishme në muajin mars gjatë kremtimit të Novruzit, ku fëmijët shpesh dhurojnë lulebore si shenjë e ardhjes së pranverës dhe fillimit të të korrave. Trëndafilat poashtu dhurohen shpesh, e sidomos në Ditën e Nënës dhe në ditën e Shën Valentinit.

Buqeta të Popullarizuara në Taxhikistan


Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

   
Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

   
Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

   
Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

   
Elegancë

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

   
Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

   

Ofertë Speciale: Urtësi

Informacion