Adrasmon Dërgim Lulesh (Luleshitës)

I ndodhur në rajonin e Asht, qyteti i Adrasmon është i rrethuar nga rrafshinat. Qyteti poashtu ka edhe një prezencë të lartë ushtarake. Edhe pse zona nuk është e njohur për lule disa prej tyre poashtu rriten në këtë zonë. Poinsetiat shfaqen në muajt e ftohtë, teksa Adrasmon mbushet me lulekuqe në pranverë dhe verë.
Përshtypje Që Zgjat
USD 127.41

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Puthje
USD 99.10

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 70.78

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 70.78

Entuziaste

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 127.41

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 99.10

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 70.78

Buzëqeshëse

Trëndafila

Fisnike
USD 70.78

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Përkryerje
USD 99.10

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 70.78

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Joshje Sekrete
USD 92.02

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Optimizëm
USD 88.48

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 70.78

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 70.78

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mikpritje
USD 99.10

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 70.78

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Arratisu Me Mua
USD 70.78

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Forcë
USD 92.02

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top