Ajny Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ayny është një qytet historik dhe agrikulturor si dhe shtëpia e disa luleve vendase. Disa nga lulet që rriten këtu janë lulekuqet dhe trëndafilat. Tulipanët poashtu rriten në kopshte gjatë pranverës. Poashtu mund të gjenden edhe poinsetia duke u rritur në Ayny në muajt e ftohtë.
Puthje
USD 101.28

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 72.35

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Plot Shkëlqim
USD 72.35

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 72.35

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.22

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 101.28

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 94.05

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 94.05

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Krenare
USD 90.43

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 72.35

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mikpritje
USD 101.28

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 72.35

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 72.35

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Mashtrim
USD 72.35

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Meritë
USD 94.05

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 130.22

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Fitore
USD 72.35

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Elegancë
USD 72.35

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top