Dushanbe Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dushanbe është kryeqyteti i Taxhikistanit si dhe shtëpia e një kopshti zoologjik të rinovuar dhe kopshtit botanik. Arkitektura Persiane i jep një prapaskenë ideale për rritjen e bimëve dhe luleve vendase. Disa nga lulet që rriten në këto kopshte janë trëndafilat, begoniat dhe zambakët e ujit. Poashtu mund të gjenden edhe lulekuqe si dhe poinsetiat e egra.
Puthje
USD 101.79

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 72.71

Përsosmëri

6 Trëndafila

Rrezikojmë
USD 72.71

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Karakter
USD 130.88

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Respekt
USD 101.79

Respekt

24 Trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 130.88

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 130.88

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.88

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 101.79

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 72.71

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 72.71

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Joshje Sekrete
USD 94.52

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 130.88

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Unitet
USD 94.52

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 72.71

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 101.79

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 72.71

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Arratisu Me Mua
USD 72.71

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top