Khujand Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ka mbi 4500 lloje të luleve dhe bimëve që rriten në Khujand dhe në kopshtet botanike të qytetit. Trëndafilat dhe lulekuqet janë mahnitëse kur lulëzojnë, së bashku me poinsetiat. Banorët e Khujand poashtu mund të kënaqen me pamjen e zambakëve të bardhë të ujit të cilat mund të gjenden në pellgjet e vogla të kopshteve.
Puthje
USD 99.48

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 71.06

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Përkryerje
USD 99.48

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 92.37

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Pafajësi
USD 127.90

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuri e Ftohtë
USD 71.06

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 127.90

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 99.48

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mikpritje
USD 99.48

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 92.37

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Optimizëm
USD 88.82

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 71.06

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Luks
USD 71.06

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Buzëqeshëse
USD 71.06

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mikpritje
USD 99.48

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 71.06

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Arratisu Me Mua
USD 71.06

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Meritë
USD 92.37

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top