Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Togo. Ne dërgojmë lule me dorë në Lome dhe 6 qytete, në Togo

Buqeta të Popullarizuara në Togo


Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

Gazmore

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

   
Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

   
Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

   
Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila