Kairouan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kairouan është një qytet historik dhe religjioz por që nuk rriten shumë lule në këtë zonë. Ka disa që dallohen në mes të xhamive në ngjyrë të artë dhe të zezë. Zambakët e bardhë dhe jaseminët në formë ylli shihen kudo së bashku me trëndafilat e shkretëtirës. Në disa shtëpi në Kairouan kultivohen edhe orkide ekzotike me shumë kujdes.
Shpresë
USD 98.32

Shpresë

Gerbera

Fisnikëri
USD 119.77

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Besnike
USD 137.65

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 98.32

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Pafajësi
USD 166.25

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Imagjinatë
USD 98.32

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 98.32

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Përsosmëri
USD 98.32

Përsosmëri

6 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 166.25

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 137.65

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

E ëmbël
USD 98.32

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Magjepsje
USD 98.32

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 166.25

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Flirtim
USD 98.32

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Serenatë
USD 166.25

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 137.65

Origjinale

12 Zambakë

Elegancë
USD 98.32

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Të Përkas Ty
USD 119.77

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top